Известие

Collapse
No announcement yet.

Пребоядисване на централна конзола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пребоядисване на централна конзола

Доста време имах нещо, което изключително много ме дразнеше в колата. Това беше централната конзола на таблото. След мои експерименти горния слой(подобен на гума) се беше захабил от там привличаше мизерия и мръсотия. И когато го напечеше слънцето изглеждаше особено грозно. И на допир също беше лепкаво и кофти. След битка с шпатулка, коресилин след това водна шкурка, и спрей + лак стана достаа добре според мен
    Attached Files
    Last edited by oTBpaTuTko; d.m.y г., 20:05.
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Л.м. - не ми харесав, сивото не подхожда, ама тебе да те кефи е важното.

Конструктивна критика - домързяло те е с меглио или друго подобно да събориш "дъвката" и си личи.
    ex - 147 16v multijet

Comment

Еми толкова мога. На мен не ми хареса заради кусура, но ще го направя пак и ще стане. Вече видях как става поне.

Не съм съгласен с твоето лично мнение, че сивото не отива. Има такава опция в каталога ооооще преди 10 години като е имало тая кола нова. Ще пусна нови снимки тази седмица като го направя
      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Добре се е получило!
        Тая пластмаса и гумените дръжки са нещата които най-ме дразнят в 147-ците!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Изчисти с обезсмаслител и с черен матов спрей с пластификатор на космос....това сивото е като на прасе звънче....не се обиждай!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз не се обиждам, защото това няма да остане дълго така Естествено, че няма да го оставя така. haljscho наистина дръжките и конзолата са отвратителни с тази гума и те са олющени. Мисля заедно с панелчето за ел. джамовете да ги свалям и тях да ги минавам.
            Мерси за съветите, след празниците ще ги дооправя
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Свали ги, и търкаш докато падне и стане еднородна повърхност...спрей с пластификатор на Космос, черен мат е твоят спрей, става супер...или ако ти се дават парички при бояджия за черен гланц...аз съм за мата....дръжките на вавана ми преди 3-4 години ги пръсках и са перфектни още.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

При мен централната конзола (на скоростния лост) ми цапаше и я минах с коросалин и стана перфектна. Даже не съм я боядисвал. Лесно се сваля с хавлиени парцали и търкаш. Най-лесно и бързо става. Пробвай и го махай това сивото Дръжките, врътките на климатроника също... че залепяха копчетата, врътките на парното. Общо взето където имаше такъв гумен материал го минах с това и стана като ново.

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                  Доста време имах нещо, което изключително много ме дразнеше в колата. Това беше централната конзола на таблото. След мои експерименти горния слой(подобен на гума) се беше захабил от там привличаше мизерия и мръсотия. И когато го напечеше слънцето изглеждаше особено грозно. И на допир също беше лепкаво и кофти. След битка с шпатулка, коресилин след това водна шкурка, и спрей + лак стана достаа добре според мен
                  Много добре се е получило колега, мен лично ме радва!

Comment

Добре е ама иска още търкане да стане гладка.

Я дайте някоя снимка на дръжки от 147 след почистване.
                    Това гуменото покритие много ме дразни и се чудя как точно да го нарпавя.
                    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Някой да е боядисвал сивите елементи по централната конзола на 156-фейслифт?
                      Ще ми се да видя снимки преди да ги осера
                      Това сивото хич не ме радва, ама все не остава ред...,но рано или късно ще му дойде реда, ако някой не я купи преди това.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Дайте да помслим какво да направим дръжкиет на вратите на 147ците, че са много гнусни такива надрани и лепнещи.

Аз пробвах на едната с Меглио - след малко търкане драскотините изчезнаха, ама като изсъхмаха остана да лепне. След ден два намаля лепненето, ама пак се усеща.
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                          Някой да е боядисвал сивите елементи по централната конзола на 156-фейслифт?
                          Ще ми се да видя снимки преди да ги осера
                          Това сивото хич не ме радва, ама все не остава ред...,но рано или късно ще му дойде реда, ако някой не я купи преди това.
                          Аз съм премахнал всичко сиво по таблото защото и мен много ме дразнеше,но конзолата съм я направил с карбоново фолио:
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=79297
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                            Дайте да помслим какво да направим дръжкиет на вратите на 147ците, че са много гнусни такива надрани и лепнещи.

Аз пробвах на едната с Меглио - след малко търкане драскотините изчезнаха, ама като изсъхмаха остана да лепне. След ден два намаля лепненето, ама пак се усеща.
                            Вземи една стара хавлия малко коросалин и почвай да търкаш... после става гладно и не остава и следа от тоя гаден материал. По-горе съм писал какво съм минавал с него. Точно заради това лепкащо, цапащо нещо

Comment

Working...
                            X